L’alumnat de segon de Batxillerat tindrà novament la possibilitat d’apropar-se al món empresarial a través de visites a empreses i professionals del municipi.

Amb l’inici del curs aquest mes de setembre es posa també en marxa una nova edició, la sisena, de les Jornades d’Emprenedoria de l’IES Viladecavalls que promou l’Ajuntament en el marc del seu Pla Director de Promoció Econòmic amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. La proposta es desenvoluparà fins al mes de desembre amb la participació de l’alumnat de segon de Batxillerat del centre. Aquest tindrà l’oportunitat de conèixer en primera persona el món empresarial a través de les diferents visites que es programaran a empreses i professionals del nostre municipi i amb els tallers que es duran a terme.

D’aquesta manera es convida als i les joves participants a reflexionar sobre de quina manera es pot avançar des de les competències adquirides al llarg de la trajectòria personal i professional fins a la identificació d’una marca personal a través del valor i la diferència.