El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha anunciat que a partir del dilluns 20 de novembre estarà operatiu el nou ramal de la C-16 que connecta Manresa amb la B-40 en direcció a Terrassa Nord. Amb la implementació d’aquesta nova via, tots els desplaçaments entre l’autopista C-16 i la B-40 es realitzaran a través dels nous ramals de l’enllaç.

Des de dilluns, els vehicles procedents de Manresa amb destinació a Terrassa Nord hauran de prendre la calçada lateral (nova C-58) en direcció a Barcelona i utilitzar el nou ramal que ha entrat en servei.

D’altra banda, la nit del 21 al 22 de novembre quedarà fora de servei la rotonda provisional situada a la B-40, i que havia estat habilitar durant les obres, així com el tram de la carretera B-120 que conduïa a aquesta rotonda.

Això implica que a partir de dimecres a primera hora, els vehicles que circulin per la C-16 des de Barcelona i vulguin arribar a Can Trias o Can Mir hauran de seguir la ruta senyalitzada per la calçada lateral en direcció Manresa fins a la sortida de Viladecavalls. Una vegada a la rotonda, serà necessari prendre l’antiga C-58 sentit Can Trias i Terrassa per arribar al seu seu destí.

Pel que fa als vehicles que surten de Can Trias i Can Mir i vulguin accedir a l’autopista en qualsevol direcció, hauran de fer-ho mitjançant les rotondes de Viladecavalls (al costat de l’empresa FICOSA), des d’on podran prendre qualsevol direcció. En cas de voler dirigir-se a Terrassa Nord, podran fer-ho utilitzant el nou ramal cap a Terrassa Nord, que estarà operatiu a partir del dilluns 20 de novembre.