La descarbonització industrial és un repte crucial en la lluita contra el canvi climàtic. Si et preocupa l’impacte ambiental de la indústria i estàs interessat en conèixer algunes solucions innovadores en l’àmbit de la descarbonització industrial de Catalunya, aquest esdeveniment és per a tu.

Al primer Fòrum de la Descarbonització Industrial de Catalunya reunirem a experts, líders empresarials i professionals compromesos amb la sostenibilitat i explorarem les últimes tendències, tecnologies i estratègies per aconseguir una transformació ecològica en el sector industrial.

Qui hi participarà?

A la jornada hi participaran representants d’empreses com Circutor, Top cable, Enertika, Vetec Energia, WT Energy Advanced Solutions, Agile Development Projects, CT Engeneering, AESA, entre d’altres.

La descarbonització industrial és un repte urgent, però també representa una oportunitat per impulsar la innovació, l’eficiència i la competitivitat de les empreses. Participa al Fòrum i sigues part del moviment cap a un futur industrial més net i responsable!