• Susana Soriano agafa el relleu de Ramon Comellas qui ha presidit l’associació durant els últims anys.
  • L’associació elaborarà un full de ruta que recollirà tots els problemes dels polígons industrials del municipi i les possibles solucions a aquests problemes i serà lliurat a l’equip de govern que sorgeixi de les properes eleccions municipals.

Viladecavalls, 19 de març de 2019. L’Associació d’Empreses de Viladecavalls – Viladecavalls Empresarial, vinculada a la patronal Cecot, ha nomenat a l’empresària Susana Soriano nova presidenta de l’entitat.

Susana Soriano és diplomada en Gestió i Direcció d’empreses per l’Euncet i té un programa en Direcció i Gestió de Màrqueting per ESADE. Des de fa cinc anys és la gerent i consellera delegada de l’empresa Sonpura, empresa del municipi dedicada a la fabricació i venda de matalassos, bases i coixins.

La nova presidenta agafa el relleu de Ramon Comellas al capdavant de Viladecavalls Empresarial amb l’objectiu de fer esdevenir l’associació com un referent empresarial al municipi.

Des de la seva creació, l’associació s’ha caracteritzat per identificar els problemes que afecten la competitivitat de les empreses i traslladar-los a l’equip de govern del municipi. Les reunions amb l’alcaldessa i la regidoria de desenvolupament econòmic són habituals amb l’objecte de resoldre problemes puntuals que es van detectant. En aquests moments hi ha el compromís de l’alcaldessa de mantenir reunions periòdiques entre la junta directiva, l’equip de govern i els tècnics municipals.

Amb tot, la presidenta de l’Associació d’Empresaris de Viladecavalls ha demanat a la seva junta directiva l’elaboració d’un full de ruta que reculli tots els problemes i les possibles línies de solucions dels polígons industrials que es lliuraran al proper equip de govern que sorgeixi de les properes eleccions municipals.

Nova junta amb paritat

La nova junta directiva de l’entitat que presideix Susana Soriano està formada per 8 membres dels quals el 50% són dones empresàries del municipi. Susana Soriano va ser vicepresidenta durant el mandat del Ramon Comellas i coneix de primera mà la realitat dels polígons de Viladecavalls.

Amb l’actual organització, l’associació presidida per Susana Soriano està formada, a més, per Joan López (Mútua Terrassa) com a vicepresident, Joaquim López (Bidons Egara) com a secretari, Josep Gonzàlez (TGM Solutions) com a tresorer i Núria Comellas (Circontrol), Roser Rosinés (Iceland Seafood, S.L.), Verónica Alonso (ILUMAG) i Antoni Ibañez (AITEX, S.A.) com a vocals.